Ασφαλτικες μεμβρανες οξειδωμενης ασφαλτου

EshaProtex

Ασφαλτικες μεμβρανες οξειδωμενης ασφαλτου

Ασφαλτικες μεμβρανες οξειδωμενης ασφαλτου

Γενικη περιγραφη

Η στεγανωτικη μεμβρανη EshaProtex παραγεται απο ειδικους τυπους ασφαλτου οι οποιοι εχουν υποβληθει σε διαδικασια εξειδωσης.Η οξειδωση της ασφαλτου σε συνδυασμο με την προσθηκη ειδικων προσθετων και πλαστικοποιητων , βελτιωνει την πλαστικοτητα της , την αντοχη της σε γηρανση και θερμικη αποτελεσματικη για χρηση σε εφαρμογες στεγανωσης.

Οπλισμος

Ο εσωτερικος οπλισμος της μεμβεανης EshaProtex μπορει να ειναι πολυεστερας ,υαλοπλεγμα , υαλοπιλημα ,φυλλο αλουμινιου η συνδυασμος δυο εκ των ανωτερω οπλισμων.Καθε ενας απο τους οπλισμους αυτους καθοριζει τις μηχανικες ιδιοτητες του τελικου προιοντος ( ταση θραυσης , επιμηκυνση διατρηση , αντοχη σε σχισιμο , σταθεροτητα σιαστασεων κ.α.) , αλλα και τη χρηση του.Το φυλλο αλουμινιου χρησιμοποιειται συνηθως ως οπλισμος , συνηθως σε συνδυασμο με υαλοπιλημα, σε στεγανωσεις οπου ειναι απαραιτητη η δημιουργια φραγματος υδρατμος.

Επικαλυψη

Ως ανω επικαλυψη , η μεμβρανη EshaProtex μπορει να φερει καταλληλσ φισμορφωμενο φυλλο αλουμινιου , φυλλο πολυαιθυλενιου η λεπτη χαλαζιακη αμμο , (εφαρμογες που καλυπτονται απο αλλο υλικο).
Η επιλογη του καταλληλου συνδυασμου οπλισμου , επικαλυψης και βαρους/παχους μεμβρανης , προσφερει ποικιλια εφαρμογων και αξιοπιστη στεγανωση σε μεγαλο αριθμο εργων.Οι δεκαετιες εμπειριας και τεχνολογικης εξελιξης της μεμβρανης EshaProtex εγγυωνται τη σιγουρια και την αξιοπιστια σε  οποιαδηποτε εφαρμογη στεγανωσης.

Τροπος εφαρμογης

Προετοιμασια της επιφανειας

1)Καθαρισμος της επιφανειας στην οποια προκειται να εφαρμοσθει η στεγανωση.
2)Επαλειψη του ασφαλτικου υλικου (Esha Roofcoat no 10 η EshaLac 50-S)με καταναλωση 0,4 – 0,5 kg/m2.Εναλλακτικα , μπορει να χρησιμοποιηθει ασφαλτικο πραιμερ και θερμη ασφαλτοκολλα σε καταναλωση 1,5 kg/m2.
3)Μετα την ξηρανση του ασφαλτικου υλικου , η επιφανεια ειναι ετοιμη για την εφαρμογη των στεγανωτικων μεμβρανων.

Αφήστε μια απάντηση